Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Friss kommentek

Legfrissebb | vállalati it | digitális otthon | high-tech | eco@tech | web | média & telekom

A héten leáll a dobozos Windows 8 értékesítése is, és az otthoni Windows 7-tel előre telepített gépek is eltűnnek a boltokból.
már 80 komment - olvasd el mindet, vagy szólj hozzá!
Gabibácsi:
Mindannyian buzik vagytok.
#78, ma, 12:54
avmanster:
@YleGreg:
Miért, a thread milyen szakmai opciókat tartalmazott?
szokták volt mondani, madarat guanojarol, fórumtarsat lájkjárol.
#79, ma, 13:03
avmanster:
@Gabibácsi:
Én csak félbuzi. A shemale ennek farkuk van meg csöcsük
#80, ma, 13:05
Sorozatban második negyedévben haladták meg az okostelefon-eladások a 300 millió darabot világszerte, a július elejétől szeptember végéig tartó időszakban 327,6 millió darab fogyott, jelentette az IDC piackutató cég.
már 46 komment - olvasd el mindet, vagy szólj hozzá!
TBG:
@Naspolya. Annyira azért nem elrugaszkodott az állításom a valóságtól, mert az egy dolog, hogy mennyibe kerül és mellé milyen műszaki tartalom társul. 45K-ért azért nincs eleresztve a piac Redmi 1S paraméteres mobillal.

Nem 100K-t írtam, hanem 100K körül. A 80K az már a körül....

#44, tegnap, 14:48
TBG:
Egyébként az viszi el egyre inkább a feltörekvők felé a dolgokat, hogy van értelmes support. 2 samum volt, remegni kellett állandóan, hogy jaj, lesz köv. droid vagy frissítés?
#45, tegnap, 15:33
zala:
@Atko: "Normális" disztribúciós hálózatok nem lesznek, mert hülyeség és Te fizeted meg őket az árban. Lesz egy minőségi kínai cuccokat áruló Extreme Digital meg a netes kereskedelem. A Lenovo és a Huawei otthon most tér át a Xiaomi modellre, A Xiaomi forradalmasította az egészet: tisztán netes kereskedelem, kisebb szériák legyártása stb. Az Oppo még tovább ment, csak akkor vehetsz, ha hozol ajánlót, stb. stb. A mobilüzlet már nem az, ami két éve volt, Kína mindent átalakít.
A szervyízről már többször leírtam, hogy kamu Magyarországon (Amerikában nem). Ha Kínába kell visszaküldeni javításra vagy cserére az kb. három hét és ha a Mammutba viszed be a telkócéghez, akkor is három hét. Furthermore, az egész szervíze és cseréje ÉPPOLYAN kockázatos itthon, mint kint. Prémiummodellek cseréjét tagadják meg simán a itthon félírástudatlan márkaboltos fiatalok.
Elérhető kiegészítők végtelen kínálat található a neten, csak rendelned kell.
A támogatás pontosan megegyező színvonalú (középszar) az itthon vásárolt koreai, japán stb. telefonokéval.
Kína innovál és ez egy sor megszokott dolgot lerombol. Ezt tudomásul kell venni.
De az összes szempontodat megértve azon töprengek, hogy h9ogyan lehet védeni egy olyan brand-et, amely a - műszakilag egyébként rendben lévő - prémiummodelljeit csillogó, kopogós műanyagba rakja, teleszemeteli bloatware-rel és ocsmány UI-t fejleszt hozzá.........
#46, ma, 12:49
Az okostelefonos részleg nagyon gyenge teljesítményt nyújtott a harmadik naptári negyedévben, de a PlayStation 4 jól muzsikált. A Sony a vártnál kisebb veszteséget jelentett.
már 4 komment - olvasd el mindet, vagy szólj hozzá!
mrlujoak:
Support. Jah, könnyű emellett lardoskodni. Más gyártó suttyomban szépen leáll a frissítésekkel. Jah, hogy a Sony be is jelenti?! Igaz, hülye, hogy közli. Talán nen szarik annyira a vevői fejére, mint más androidos gyártók.
A supportra visszatérve ugye megvan, hogy a Sony mennyi modelljére tervezi a lollipop kiadást?!

#2, tegnap, 17:49
GyuliMali:
@mrlujoak:
mennyibe?
pedig nekem KÉT Sony Xperiam is van...
:-)
#3, tegnap, 21:02
zala:
A Sony kivonul Kínából (a világ legnagyobb mobilpiacáról). TEHÁT a mobilrészleg bezárása 1-2 év kérdése. Minél hamarabb annál jobb a Sony-nak.
#4, ma, 12:36
A Lenovo még januárban jelenetette be a Motorola mobilgyártó tevékenységének megszerzését, az ázsiai cég a Google-tól szerezte meg az üzletágat. A boltot mostanra sikerült nyélbe ütni.
eddig 1 komment - szólj hozzá!
zala:
Fene tudja.....az IBM szerverüzletágának átvétele ok, de ez.....
#1, ma, 12:34
Meghátrál a kormány internetadó ügyben, a jövő évi adótörvény-módosítások egyik legvitatottabb eleme ezzel kikerül a Parlament elé terjesztendő végleges adócsomagból. Orbán Viktor januárban nemzeti konzultációra hívja az érintetteket az internet szabályozásáról és pénzügyi kérdéseiről.
már 106 komment - olvasd el mindet, vagy szólj hozzá!
csozsi:

Idézés: alibabusic - Dátum: 2014. 11. 01. 08:35

Nálad az a győztes,aki megfutamodik és visszavonja amit eltervezett?
Gratulálok....
Nem vonta vissza. Más lesz a neve a gyereknek.
#104, ma, 11:24
csozsi:

Idézés: Ytse - Dátum: 2014. 10. 31. 14:40

@Atko: Nyilván van szakmai előkészítés (olyan, amilyen) egy helikoptertenderen, de a végső döntést valószínűleg nem egy repülőmérnök mondja ki, hanem egy miniszer vagy államtitkár vagy ilyesmi. Ő meg azért jó ha már hallott az adott cégről, ha csak onnan nem, hogy látta a reklámját az Aranysas vagy az Aero magazin vagy akármi más hátuljában.

Nem mondom hogy ez jó így, de ez az oka annak, hogy az AW újságban hirdet. Egyébként meg pont ezért hirdet mondjuk gazdasági lapokban az IBM, a HP, az Oracle meg a többi, a termékeit informatikusok választják ki, de a végső döntést ott se egy rendszergazda/architekt/stb. mondja ki, és nem árt, ha az illető már hallott a cégről valaha.
A helikopter esetében ez inkább úgy lesz, hogy van egy eldöntött tény, amit utólag megalapoznak az időben elhelyezett hirdetésekkel.
Mindenki tudja, hogy leamortizálódtak a helikoptereink, szükség lenne újakra.
De történt már ilyen mifelénk:
Orbán Viktor miniszterelnök általában a fontosabb döntések alkalmával jelent meg a nemzetbiztonsági kabinet ülésén, 2001. szeptember 10-én eljött. "Sorra hangzottak el a vélemények a különféle vadászrepülőgépekről, a honvédelmi tárca - ahogy azt mindenki várta - az F-16-os vásárlása felé hajlott. Azután a kormányfő szünetet kért, és a kisgazdapárti honvédelmi minisztert, Szabó Jánost hátrahagyva, félrevonult Varga Mihály pénzügy-, Matolcsy György gazdasági és Pintér Sándor belügyminiszterrel" - így emlékezett vissza az ülés több résztvevője arra, mi történt a kabinet szeptember 10-i ülésén. Simicskó István, a Fidesz akkori nemzetbiztonsági államtitkára szerint Orbán ezután elment, az ülés folytatódott, majd Pintér Sándor belügyminiszter, a kabinet elnöke bejelentette: a Gripenek bérlésére vonatkozó svéd ajánlatot fogadja el a kormány. "Óriási csönd lett, amikor kimondták a győztes nevét" - emlékezett egy jelenlegi kormánypárti politikus, aki állította, szintén jelen volt. Az ülésről nem készült jegyzőkönyv, mindössze a határozatokat rögzítették egy összefoglalóba, amelybe viszont hiába szerettünk volna belenézni, mert titkosították - közölte a Kormányszóvivői Iroda.
#105, ma, 11:35
Atko:
@Fiery: +1.
#106, ma, 11:51
Két új okostelefont leplezett le a kínai Oppo. A vállalt csúcsmodellje, az N3 motorosan forgatható 16 megapixeles kamerát kapott, az R5 névre hallgató másik újdonság pedig jó eséllyel a világ jelenleg elérhető legvékonyabb okostelefonja.
eddig 2 komment - szólj hozzá!
pret83:
gimmick
#1, tegnap, 14:46
colosdr:
Örülnék, ha a hozzáértő felhasználóra lenne bízva a "nyalóka" előnyeinek legnagyobb kihasználása!:)
Sajnos nem lesz rút, majd bámulom a mókatársam rút kedvesét!:)

Első blikkre egy "Hüvely" ugrott be, pedig nem vagyok nőgyógyász, csupán egy Huawei P7-es gazdája!
Második blikkre egy almás készülék! Tudom, üssön el a Tell Villamos, de almás telefonom is van!(4S)

Tisztelettel, Dr. Hortobágyi Zsolt


#2, ma, 04:36
Pocsék negyedéves eredményeket jelentett ma a Samsung, elsősorban a telefongyártó részleg harmatos teljesítménye miatt.
már 18 komment - olvasd el mindet, vagy szólj hozzá!
mrlujoak:
Szép volt!
Azért jó látni, hogy rendre rájönnek az emberek, az unalmas formavilág, a modelldömping, a nem épp minőségi anyaghasználat nem nyerő.
#16, tegnap, 17:51
k_chris:
beszallok en is! Ezt megerdemeltek! Nah, kiirtam magambol :).
#17, ma, 01:06
k_chris:
azert azt hozza kell tennem, lehet eladna egy rakas telefont a nokia droiddal, de mint a tobbi gyarto hatalmas veszteseget kellett volna benyelnie... inkabb az ms penzet valasztottak mint a rovid tavon veszteseget. sokszor iszonyat rovidlatoan tudnak cegstrategiarol donteni...
#18, ma, 01:11
Az Apple továbbra is őrzi a gyártók között elfoglalt első helyét a tabletpiacon, az esésnek induló eladások miatt azonban a (szintén lassuló) Samsung már közel került. Vannak meglepetések is a listán, az ASUS és a Lenovo stabil teljesítmény nyújt.
már 6 komment - olvasd el mindet, vagy szólj hozzá!
xclusiv:

Idézés: zala - Dátum: 2014. 10. 30. 22:25

Az amerikai középosztály fokozatos lecsúszásával megjelent egy masszív igény az olcsó és működő gépekre (RCA)
Lenne egy kérdésem: amiket írni szoktál, azt egyedül találod ki? Vagy van egy nagyobbacska csapat, aki kitalálja ezeket az égbekiáltó ostobaságokat?
Mert ha az első az igaz, akkor maximális respect, nem kis munka lehet benne...
#4, tegnap, 15:50
Jahno:

Idézés: NancsiBacsi - Dátum: 2014. 10. 31. 06:28

Simán annyi történt, hogy míg 1-2 éve a Samsung egy magasabb minőségi szint volt a tabletek között, addig ma már fele áron ugyanazt megkapja az ember, pl. a Lenovotól, ami nem is szar márka.

Raádásul sokáig a Samu mellett nem volt alternatíva, vagy nagyon olcsón nevenincs működésképtelen izék.
#5, tegnap, 16:31
UnA:
@xclusiv: Amit zala irt, az kulon-kulon nem hulyeseg, csak a ketto kozott nincs osszefugges. A cegek gazdagodnak, de arrafele sem duborog mar az atlagember szamara a gazdasag.
#6, tegnap, 16:45
Elsőként a Louisiana Stat University (LSU) futballistái tesztelhetik éles körülmények között azt a fogvédőt, amely egy gyorsulásmérő chipet és vezeték nélküli kommunikációs komponenseket is tartalmaz.
már 11 komment - olvasd el mindet, vagy szólj hozzá!
InvalidUser:
Ja hogy benne van a cikkben csak el kellene olvasni :)
#9, tegnap, 11:13
Szerzetes:
A szájból kilógó fül nem szabályos az ökölvívásban.
#10, tegnap, 15:51
Ytse:
@Szerzetes: Na akkor meg is jött a válasz :) Köszi!
#11, tegnap, 16:37