Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
>> 2 év után ismét műsoron: december 8-tól iOS-fejlesztői képzés! <<

Kipróbáltuk


Találatok száma: 475

Kipróbáltuk: Samsung Gear S2

Kipróbáltuk: Samsung Gear S2

A Samsung eddigi legmutatósabb okosórájával komoly előrelépést ért el, ez azonban úgy látszik még mindig kevés, hogy igazán értelmet adjon a viselhető értesítési mezőknek - az mindenesetre kétségtelen, hogy a Gear S2 védjegyéül szolgáló elforgatható keret fényévekkel kényelmesebbé teszi az eszköz használatát.
2015. október 30. 10:26
(Kicsit) kipróbáltuk: Surface Book és Surface Pro 4

(Kicsit) kipróbáltuk: Surface Book és Surface Pro 4

Kézbe vettük és kipróbáltuk a Microsoft első notebookját, a körberajongott Surface Bookot. Erős, de kompromisszumos és drága.
2015. október 27. 10:06
Kipróbáltuk: iPhone 6s, a szimbólum

Kipróbáltuk: iPhone 6s, a szimbólum

Továbbra sem sikerült leküzdenie több, formatervből adódó problémát, míg más területeket - például az ujjlenyomat-olvasót - gyakorlatilag tökéletesre csiszolt új csúcstelefonján az Apple. Az ismerős házban érkező iPhone 6s több új funkciót is felvonultat, a gyártó pedig ahogy az lenni szokott, elkéri az árát.
2015. október 26. 11:42
Kipróbáltuk: Sony Xperia Z5 és Z5 Compact

Kipróbáltuk: Sony Xperia Z5 és Z5 Compact

Legalább konzisztens - mondhatjuk a Sony féléves fejlesztési ciklusára. A japán gyártó ugyanazon receptet követve hathavonta frissíti csúcsmodelljeit, amelyek tartják is a lépést a konkurenciával, de mára pusztítóan unalmassá váltak.
2015. október 16. 10:23
Kipróbáltuk: iOS 9, karbantartó kiadás

Kipróbáltuk: iOS 9, karbantartó kiadás

Az Apple legújabb mobil operációs rendszere régóta várt finomításokat hoz a felhasználóknak - igaz, az eltérő hardverből adódóan nem minden készüléket részesít egyenlő bánásmódban. Az összkép mindenesetre pozitív, a kisebb hibákért az új funkciók bőségesen kárpótolnak.
2015. október 09. 09:53
Kipróbáltuk: Samsung Galaxy Tab S2

Kipróbáltuk: Samsung Galaxy Tab S2

A Samsung legfrissebb csúcstábláját mindjárt két méretben is kiadta, ebből a nagyobbik, azaz a 9,7 hüvelykes Galaxy Tab S2 járt nálunk. Az eszköz egyértelműen az iPad ellen indul harcba: bár több fronton jól szerepel, a csata végére túl sok sebből vérzik a győzelemhez.
2015. szeptember 25. 10:04
Kipróbáltuk: Samsung Galaxy S6 Edge+

Kipróbáltuk: Samsung Galaxy S6 Edge+

A Samsung S6 immár Note méretűre hizlalt, ám érintőtoll nélkül érkező, ívelt szélű óriástelefonja szinte egy az egyben a márciusban megismert S6 Edge-et hozza el a nagyobb kijelzők szerelmeseinek - a termetes, íves panelért azonban a vásárlóknak mélyen a zsebükbe kell nyúlni. Kérdés: ér ennyit a formaterv?
2015. szeptember 14. 10:36
Kipróbáltuk: Windows 10, (apró) lépés előre

Kipróbáltuk: Windows 10, (apró) lépés előre

Folytatódik tovább a Nagy Platformváltás a Microsoftnál. A Win32 és a leváltására született UWP a rendszer egészét megosztja, az együttélés azonban harmonikusabb, mint a Windows 8-nál. Fél év használat után ezek a tapasztalataink.
2015. augusztus 03. 13:00
Kipróbáltuk: Dell XPS 13 (2015)

Kipróbáltuk: Dell XPS 13 (2015)

Végre tesztelhettük az év elején bemutatott ultrabookot. A géphez látatlanban nagy reményeket fűztünk, de sajnos a jó koncepció megvalósításába újfent becsúszott néhány zavaró hiba.
2015. július 21. 10:30
Kipróbáltuk: Huawei P8

Kipróbáltuk: Huawei P8

A Huawei idei csúcsmodellje az azonos generációs zászlóshajóknál jelentősen alacsonyabb árat kínál - ezért azonban szerényebb teljesítménnyel fizetünk. Bár az eszköz nyers erő terén nincs az élen, a prémium felépítés, a kamera és a fényes kijelző így is sokaknak vonzó lehet.
2015. július 15. 10:13
Kipróbáltuk: UPC Freedom, korlátlan internet, mobilon

Kipróbáltuk: UPC Freedom, korlátlan internet, mobilon

Tényleg forradalmi, a meglévő paradigmákat felrúgó mobilelőfizetéssel jelent meg néhány hónapja a piacon a UPC. A Freedom hűségszerződés nélkül kínál korlátlan mobilnetet, kifejezetten olcsón. Kipróbáltam, mire elegendő az egy megabites sávszélesség és milyen más buktatói lehetnek a váltásnak. Meglepően ütős csomag.
2015. június 15. 09:30
Kipróbáltuk: LG G4

Kipróbáltuk: LG G4

Az LG legújabb csúcsmodellje kifejezetten látványosra sikerült, a gyártó továbbá tanult a G Flex 2 hibáiból és leváltotta a túlzott melegedésre hajlamos Snapdragon 810 processzort. A készülék fő erőssége a kamera, fölött a felhasználó szinte teljes kontrollt kap.
2015. június 03. 10:44
Őrült tempót diktál a leggyorsabb hazai mobilnet

Őrült tempót diktál a leggyorsabb hazai mobilnet

A mobil szélessávú hálózatok fejlődése az utóbbi pár évben drámai mértékben felgyorsult, az átviteli sebesség, vagyis a cellák kapacitása mellett a lefedettség növelésére is sor került. A legsűrűbben lakott területeken a szolgáltatók előre menekülve próbálják tovább javítani a felhasználói élményt, ennek egyik eszköze az LTE Advanced technológia.
2015. április 27. 14:50
Kipróbáltuk: ASUS Zenfone 2

Kipróbáltuk: ASUS Zenfone 2

Megnéztük, mit tud az ASUS új csúcstelefonja, amely hamarosan a hazai piacon is debütál. A vállalat a rivális csúcsmodelleknél jóval kedvezőbb árazású Zenfone 2-vel és annak variánsaival igyekszik megvetni a lábát a térségben.
2015. április 24. 10:00
Kipróbáltuk: Windows 10 telefonon

Kipróbáltuk: Windows 10 telefonon

Múlt hét végén jelent meg a telefonos Windows 10 második, 10051 buildszámot viselő technikai előzetese, amit az azóta eltelt napok során próbáltunk minél alaposabban feltérképezni. A kiadás sajnos még mindig kvázi alfa állapotot tükröz, a lépten-nyomon felbukkanó hibák, fagyások állandó velejárói az operációs rendszer korai tesztverziójának.
2015. április 16. 15:30