Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Kipróbáltuk


Találatok száma: 459

Kipróbáltuk: Samsung Galaxy S6 és S6 Edge

Kipróbáltuk: Samsung Galaxy S6 és S6 Edge

A Samsung legújabb csúcsmodelljeinek a kötelező újítások mellett végre anyaghasználat terén is sikerült megütniük a prémium mércét, a Galaxy S6 Edge ívelt kijelzője pedig még egy lapáttal rátesz az egyedi megjelenésre - más funkciót azonban nem igazán hoz magával.
2015. március 27. 09:17
Kipróbáltuk: LG G Watch R

Kipróbáltuk: LG G Watch R

Az LG G Watch R tagadhatatlanul az eddig megjelent egyik legígéretesebb okosóra: a dizájn vonzó, a szíj cserélhető, a platform pedig Android Wear. Rövid használat után azonban kiderül, a viselhető eszközök lehet, hogy szépülnek, de még mindig egy helyben toporognak.
2015. január 29. 11:02
Kipróbáltuk: Prestigio Grace

Kipróbáltuk: Prestigio Grace

A Prestigio is beszáltt a szupervékony okostelefonok versenyébe: a gyártó Grace névre hallgató készülékét próbáltuk ki, amelynek karcsú házába egészen tisztességes hardvert sikerült begyömöszölni - persze nem áldozatok nélkül.
2014. december 22. 09:33
Ezzel hódítaná meg a nappalit a Telenor

Ezzel hódítaná meg a nappalit a Telenor

Mit tehet egy mobilszolgáltató, ha nincs saját vezetékes tévéje, de tévészolgáltatást is el szeretne adni ügyfeleinek? Pofonegyszerű: ahelyett, hogy antennákat meg set-top boxokat telepítene, és milliárdokat ruházna be a műsorszóró infrastruktúrába, összeáll a Google-lel és egy tetszőleges internetszolgáltató közreműködésével közvetíti az adást az otthoni tévékészülékekre.
2014. december 11. 13:04
Kipróbáltuk: Samsung Gear S okosóra

Kipróbáltuk: Samsung Gear S okosóra

A Samsung több egyedi képességgel is felszerelte legújabb okosóráját, amely nem csak a legifjabb, de a legnagyobb is a vállalat csuklóra szánt viselhető eszközei között. A félig-meddig önálló kiegészítő sokak tetszését elnyerheti - lehetséges felhasználói azonban még mindig a Galaxy okostelefonok tulajdonosaira korlátozódnak.
2014. december 04. 08:15
Kipróbáltuk: Operor i4 3D-nyomtató

Kipróbáltuk: Operor i4 3D-nyomtató

A hobbisták körében egyre inkább megvetik lábukat a 3D-nyomtatók, főleg tőlünk nyugatabbra, de a gyors prototípuskészítésre használt eszközök lassan hazánkba is begyűrűznek. Górcső alá vettük az első magyar fejlesztésű készüléket, az Operor i4-et, hogy mit is ad a technológia a lelkes amatőröknek.
2014. november 20. 09:33
Kipróbáltuk: iPhone 6 Plus, a legnagyobb

Kipróbáltuk: iPhone 6 Plus, a legnagyobb

A Samsung már negyedik iterációját adja ki saját óriáskijelzős telefonjának, az Apple idén indul először ebben a szegmensben az iPhone 6 Plusszal. A hardver (különösen a kamera) szokás szerint a helyén, az iOS azonban egyelőre nem alkalmazkodik a nagy kijelzőhöz.
2014. november 12. 08:55
Kipróbáltuk: Qilive és Toshiba sportkamerák

Kipróbáltuk: Qilive és Toshiba sportkamerák

Búcsút int a belépőszintnek a Qilive sportkamera, amelynek második generációja már a középkategóriát veszi célba, akárcsak a hasonló árfekvésű és képességű Toshiba Camileo X-Sports névre hallgató készüléke. A két sportkütyüt kipróbálva néztük meg, milyen lehetőségeik vannak mutatványaik rögzítésére a közepes büdzsével rendelkező extrém sportolóknak.
2014. október 31. 09:58
Kipróbáltuk: Dell Latitude 14 Rugged Extreme

Kipróbáltuk: Dell Latitude 14 Rugged Extreme

A notebookok világában kevés feltűnőbb jelenség van a csatatérre, vagy más extrém felhasználási körülmények közé szánt modelleknél. A többnyire vaskos készülékek olyan igénybevételnek is ellenállnak, amely egy konzumer gép végét jelentené - ilyen a Dell Latitude 14 Rugged Extreme laptop is, amelyet közelebbről is szemügyre vettünk.
2014. október 22. 12:06
Kipróbáltuk: Galaxy Note 4, negyedikre betalált

Kipróbáltuk: Galaxy Note 4, negyedikre betalált

A legfontosabb gyengeségeket javítja a Galaxy Note negyedik kiadásában a Samsung, a gondozott külső és az összeszedett szoftver révén igazán szerethető telefon lett a Note 4. A nagy kijelzővel könnyű együtt élni, bár kétségtelenül megszokást igényel. Az Android szerencsére elviszi hátán a terméket, a Samsung innovációi továbbra is zsákutcák.
2014. október 21. 13:33
Kipróbáltuk: Microsoft Surface Pro 3

Kipróbáltuk: Microsoft Surface Pro 3

Hibrid Windows 8.1-es táblagép szép számmal akad manapság a piacon, azonban kétségtelen, hogy a terület etalonját a Microsoft Surface szériája jelenti A sorozat legújabb modelljét, a Surface Pro 3-at próbáltuk ki, amellyel a vállalat nem csak prémium táblagépet, de egy a notebookokat is helyettesítő munkaeszközt próbál a felhasználóknak adni.
2014. október 15. 07:46
Kipróbáltuk: Samsung Galaxy Alpha

Kipróbáltuk: Samsung Galaxy Alpha

A Samsung okostelefonjainak anyagait és felépítését eddig valószínűleg kevesen sorolták az előnyeik közé. Ezt úgy látszik a gyártó is felismerte, a nyáron ugyanis bemutatta első, anyaghasználat terén is prémium kategóriás készülékét: a Galaxy Alphát vettük górcső alá.
2014. szeptember 25. 14:21
Kipróbáltuk: Iocean X8, a távol-keleti monstrum

Kipróbáltuk: Iocean X8, a távol-keleti monstrum

A kínai Iocean már jócskán a phablet kategóriába sorolható, X8 nevű zászlóshajója felépítésben bármelyik rivális csúcsmodellel felveszi a versenyt, ráadásul nem kell rá főzött ROM-ot tenni, az érintetlen Anrdoid felülethez. Hardver terén már inkább középkategóriáról beszélhetünk, a méretes készülékek kedvelőinek azonban így is vonzó lehet.
2014. szeptember 17. 09:33
Kipróbáltuk: OnePlus One, a CyanogenMod-telefon

Kipróbáltuk: OnePlus One, a CyanogenMod-telefon

A CyanogenMod a legtöbbeknek az olcsó, támogatásukat vesztett okostelefonok utolsó mentsváraként lehet ismerős, amellyel azok még hosszú hónapokig, évekig friss szoftvert kaphattak. Az egyedi "főzött" Android változat most a OnePlus csúcskategóriás hardverét kapta meg amely mind teljesítményben, mind minőségben felveszi a versenyt a legnagyobbakkal.
2014. szeptember 09. 09:38
Kipróbáltuk: Quantec Independence Key

Kipróbáltuk: Quantec Independence Key

A teljes biztonság és a maximális kényelem között van valahol az a kompromisszum, amelyet a felhasználók hajlandóak vállalni – hogy ez melyik véglethez esik közelebb, azt persze felhasználója válogatja. A Quantec által gyártott Independence Key-vel úgy kapunk nagyobb biztonságot, hogy közben nem kell feláldozni szinte semmit a kényelemből.
2014. szeptember 01. 08:53