Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
>> Nézd meg a Java-fejlesztői képzés első napját ingyenesen! <<

Kipróbáltuk


Találatok száma: 468

Kipróbáltuk: Windows 10, (apró) lépés előre

Kipróbáltuk: Windows 10, (apró) lépés előre

Folytatódik tovább a Nagy Platformváltás a Microsoftnál. A Win32 és a leváltására született UWP a rendszer egészét megosztja, az együttélés azonban harmonikusabb, mint a Windows 8-nál. Fél év használat után ezek a tapasztalataink.
2015. augusztus 03. 13:00
Kipróbáltuk: Dell XPS 13 (2015)

Kipróbáltuk: Dell XPS 13 (2015)

Végre tesztelhettük az év elején bemutatott ultrabookot. A géphez látatlanban nagy reményeket fűztünk, de sajnos a jó koncepció megvalósításába újfent becsúszott néhány zavaró hiba.
2015. július 21. 10:30
Kipróbáltuk: Huawei P8

Kipróbáltuk: Huawei P8

A Huawei idei csúcsmodellje az azonos generációs zászlóshajóknál jelentősen alacsonyabb árat kínál - ezért azonban szerényebb teljesítménnyel fizetünk. Bár az eszköz nyers erő terén nincs az élen, a prémium felépítés, a kamera és a fényes kijelző így is sokaknak vonzó lehet.
2015. július 15. 10:13
Kipróbáltuk: UPC Freedom, korlátlan internet, mobilon

Kipróbáltuk: UPC Freedom, korlátlan internet, mobilon

Tényleg forradalmi, a meglévő paradigmákat felrúgó mobilelőfizetéssel jelent meg néhány hónapja a piacon a UPC. A Freedom hűségszerződés nélkül kínál korlátlan mobilnetet, kifejezetten olcsón. Kipróbáltam, mire elegendő az egy megabites sávszélesség és milyen más buktatói lehetnek a váltásnak. Meglepően ütős csomag.
2015. június 15. 09:30
Kipróbáltuk: LG G4

Kipróbáltuk: LG G4

Az LG legújabb csúcsmodellje kifejezetten látványosra sikerült, a gyártó továbbá tanult a G Flex 2 hibáiból és leváltotta a túlzott melegedésre hajlamos Snapdragon 810 processzort. A készülék fő erőssége a kamera, fölött a felhasználó szinte teljes kontrollt kap.
2015. június 03. 10:44
Őrült tempót diktál a leggyorsabb hazai mobilnet

Őrült tempót diktál a leggyorsabb hazai mobilnet

A mobil szélessávú hálózatok fejlődése az utóbbi pár évben drámai mértékben felgyorsult, az átviteli sebesség, vagyis a cellák kapacitása mellett a lefedettség növelésére is sor került. A legsűrűbben lakott területeken a szolgáltatók előre menekülve próbálják tovább javítani a felhasználói élményt, ennek egyik eszköze az LTE Advanced technológia.
2015. április 27. 14:50
Kipróbáltuk: ASUS Zenfone 2

Kipróbáltuk: ASUS Zenfone 2

Megnéztük, mit tud az ASUS új csúcstelefonja, amely hamarosan a hazai piacon is debütál. A vállalat a rivális csúcsmodelleknél jóval kedvezőbb árazású Zenfone 2-vel és annak variánsaival igyekszik megvetni a lábát a térségben.
2015. április 24. 10:00
Kipróbáltuk: Windows 10 telefonon

Kipróbáltuk: Windows 10 telefonon

Múlt hét végén jelent meg a telefonos Windows 10 második, 10051 buildszámot viselő technikai előzetese, amit az azóta eltelt napok során próbáltunk minél alaposabban feltérképezni. A kiadás sajnos még mindig kvázi alfa állapotot tükröz, a lépten-nyomon felbukkanó hibák, fagyások állandó velejárói az operációs rendszer korai tesztverziójának.
2015. április 16. 15:30
Kipróbáltuk: LG G Flex 2

Kipróbáltuk: LG G Flex 2

A legújabb LG csúcstelefon hajlított házába a gyártó a legerősebb elérhető hardvert pakolta, ez azonban úgy látszik még mindig kevés hozzá, hogy döcögés nélkül meghajtsa a készüléket. A G Flex 2 kifejezetten csinos és nagy mérete ellenére kényelmes is - a felhasználói élmény azonban hagy kívánnivalót maga után.
2015. április 08. 08:06
Kipróbáltuk: Samsung Galaxy S6 és S6 Edge

Kipróbáltuk: Samsung Galaxy S6 és S6 Edge

A Samsung legújabb csúcsmodelljeinek a kötelező újítások mellett végre anyaghasználat terén is sikerült megütniük a prémium mércét, a Galaxy S6 Edge ívelt kijelzője pedig még egy lapáttal rátesz az egyedi megjelenésre - más funkciót azonban nem igazán hoz magával.
2015. március 27. 09:17
Kipróbáltuk: LG G Watch R

Kipróbáltuk: LG G Watch R

Az LG G Watch R tagadhatatlanul az eddig megjelent egyik legígéretesebb okosóra: a dizájn vonzó, a szíj cserélhető, a platform pedig Android Wear. Rövid használat után azonban kiderül, a viselhető eszközök lehet, hogy szépülnek, de még mindig egy helyben toporognak.
2015. január 29. 11:02
Kipróbáltuk: Prestigio Grace

Kipróbáltuk: Prestigio Grace

A Prestigio is beszáltt a szupervékony okostelefonok versenyébe: a gyártó Grace névre hallgató készülékét próbáltuk ki, amelynek karcsú házába egészen tisztességes hardvert sikerült begyömöszölni - persze nem áldozatok nélkül.
2014. december 22. 09:33
Ezzel hódítaná meg a nappalit a Telenor

Ezzel hódítaná meg a nappalit a Telenor

Mit tehet egy mobilszolgáltató, ha nincs saját vezetékes tévéje, de tévészolgáltatást is el szeretne adni ügyfeleinek? Pofonegyszerű: ahelyett, hogy antennákat meg set-top boxokat telepítene, és milliárdokat ruházna be a műsorszóró infrastruktúrába, összeáll a Google-lel és egy tetszőleges internetszolgáltató közreműködésével közvetíti az adást az otthoni tévékészülékekre.
2014. december 11. 13:04
Kipróbáltuk: Samsung Gear S okosóra

Kipróbáltuk: Samsung Gear S okosóra

A Samsung több egyedi képességgel is felszerelte legújabb okosóráját, amely nem csak a legifjabb, de a legnagyobb is a vállalat csuklóra szánt viselhető eszközei között. A félig-meddig önálló kiegészítő sokak tetszését elnyerheti - lehetséges felhasználói azonban még mindig a Galaxy okostelefonok tulajdonosaira korlátozódnak.
2014. december 04. 08:15
Kipróbáltuk: Operor i4 3D-nyomtató

Kipróbáltuk: Operor i4 3D-nyomtató

A hobbisták körében egyre inkább megvetik lábukat a 3D-nyomtatók, főleg tőlünk nyugatabbra, de a gyors prototípuskészítésre használt eszközök lassan hazánkba is begyűrűznek. Górcső alá vettük az első magyar fejlesztésű készüléket, az Operor i4-et, hogy mit is ad a technológia a lelkes amatőröknek.
2014. november 20. 09:33