Mellékleteink: Unix / Linux | Gamekapocs
Keres
>> Developer 2014 kutatás: vegyél részt a kutatásunkban és segíts megismerni a hazai szoftverfejlesztők szokásait! <<

Kipróbáltuk


Találatok száma: 444

LG webOS TV - szép, régi világ

LG webOS TV - szép, régi világ

A tévékészülékek gyártói szerencsére az utóbbi egy-két évben rájöttek, hogy az okostévék esetében a felhasználói interfész fejlesztése ugyanolyan fontos, mint a panelek, vagy a képjavító áramkörök finomhangolása. Az LG vadonatúj, webOS-alapú platformja ebből a szempontból az egyik legígéretesebb megoldás.
2014. július 17. 08:26
Kipróbáltuk: LG G3

Kipróbáltuk: LG G3

Irdatlan felbontású kijelzővel igyekszik hódítani az LG legújabb csúcskészüléke, a G3. A panel valóban kristálytiszta, meghajtani azonban nem könnyű feladat - a készülék igazi előnyeit inkább a hátlapi gombok, a kamera és meglepő módon az ár környékén érdemes keresni.
2014. július 15. 10:10
Kipróbáltuk: Android L, az új irány

Kipróbáltuk: Android L, az új irány

Az Android legújabb, egyszerűen L névre hallgató verzióját igen feszült várakozás előzte meg, mára azonban a rendszer fejlesztői verziója szabadon letölthető. A rendszer jókora tatarozáson esett át, a Google az új funkciók mellett egy teljesen új dizájnirányelvet is bevezetett.
2014. július 08. 13:11
Kipróbáltuk: Xperia Z2, a negyedik muskétás

Kipróbáltuk: Xperia Z2, a negyedik muskétás

Csapnivaló saját szolgáltatásokkal, de megbízható szoftverrel, kifinomult hardveres tartalommal és gyönyörű csomagolásban érkezett az Xperia Z2. Az előd legnagyobb problémáját, a kijelzőt sikerült kijavítani, így méltó versenytársa az androidos csúcsmobiloknak a Sony zászlóshajója.
2014. június 23. 10:39
Zsebre tett focivébé

Zsebre tett focivébé

Dübörög a 2014-es foci VB, az igazi futballrajongók számára ez az időszak komoly életszervezési feladatokat is hoz. Szerencsére ma már a technika lehetővé teszi, hogy a meccseket kvázi magunkkal vigyük, de ha nem figyelünk oda, az önfeledt mobiltévézésnek hamar vége lehet.
2014. június 17. 09:30
Kipróbáltuk: UPC TV Apps - Műhorizon

Kipróbáltuk: UPC TV Apps - Műhorizon

Az okostévék terjedésével egyre több, korábban csak számítógépen, netán mobilon elérhető szolgáltatás vagy alkalmazás költözik a tévé kijelzőjére. A UPC Magyarország itthon egyedülálló tévés szolgáltatása, a TV Apps azokat is megpróbálja bevezetni a tévés alkalmazások világába, akik még nem rendelkeznek ilyen készülékkel.
2014. június 11. 08:35
Kipróbáltuk: Prestigio Multicenter “tévéokosító”

Kipróbáltuk: Prestigio Multicenter “tévéokosító”

A tévéhez csatlakoztatható, Androidot futtató készülékekből hazánkban is tekintélyes a választék, elterjedtnek azonban korántsem mondhatók. Egy ilyen kütyü nyújtotta lehetőségekkel egy Prestigio MultiCenter PAB2411 készüléken ismerkedtünk meg közelebbről.
2014. június 04. 10:22
Kipróbáltuk: Huawei Ascend P7

Kipróbáltuk: Huawei Ascend P7

Már itthon is kapható a Huawei új csúcstelefonja, az Ascend P7. A rivális gyártók zászlóshajóihoz képest kedvező árú készüléket elöl-hátul kiváló kamerákkal szerelték fel, processzora azonban inkább a tavalyi modelleket idézi, ami a teljesítményben is megmutatkozik.
2014. május 30. 11:10
Kipróbáltuk: Google Glass

Kipróbáltuk: Google Glass

A viselhető informatika, okosóra, okoskarkötő, okoscipő, okosruha legalább annyira fontos buzzwordje most az informatikának, mint amennyire meghatározta a közbeszédet pár éve a „green IT”, a cloud vagy a SOA. A terület egyik úttörője a Google, amely egy ideje egy szemüvegbe építve képzeli el a felhasználók által látott sokadik kijelzőt.
2014. május 21. 08:49
Kipróbáltuk: ASUS Chromebox és Chromebook

Kipróbáltuk: ASUS Chromebox és Chromebook

Fel tud nőni legalább a mobil operációs rendszerek (Windows RT, iOS, Android) funkcionalitásához a Chrome OS - tettük fel a kérdést. A válasz az ASUS hardvereit kipróbálva meg is született.
2014. május 15. 10:36
Kipróbáltuk: Samsung Galaxy S5 és Gear Fit okosóra

Kipróbáltuk: Samsung Galaxy S5 és Gear Fit okosóra

A Samsung legújabb csúcstelefonjával és okosórájával az előző generációk sok korábbi gyengeségét sikerült levetkőznie dizájn területen, két kifejezetten vonzó eszközt dobott piacra. A Galaxy S5-nek funkciók terén sem kell szerénykednie, a Gear Fit azonban inkább szép mint eszes.
2014. május 08. 08:30
Kipróbáltuk: Concorde Tab Amazon

Kipróbáltuk: Concorde Tab Amazon

Az utóbbi években nagyot ugrott a korábban rettegett középkategóriás táblagépek és okostelefonok minősége, amelyet a ConCorde Tab Amazonnal szerzett tapasztalataink is alátámasztanak. A készülék felépítésben szinte a prémium kategóriát súrolja és bár nem sikerült a korábbi modellek minden hibáját kigyomlálni belőle, teljesen jól használható.
2014. április 25. 10:30
Kipróbáltuk: Samsung Galaxy NotePro 12.2

Kipróbáltuk: Samsung Galaxy NotePro 12.2

A Samsung termetes, 12 hüvelykes NotePro táblagépével kihozza a maximumot a hozzá tartozó stylusból, de meg is kéri az árát. A külső dizájn a Note 3-ból lehet ismerős, és a hardveren sem változtattak sokat, utóbbinak azonban néha meggyűlik a baja a hatalmas készülékkel.
2014. április 22. 08:18
Kipróbáltuk: Telenor MyTV

Kipróbáltuk: Telenor MyTV

A Telekom egyszer már melléfogott a mobilos tévézéssel a 3G-korszakban, most egy generációval később a Telenor vág neki Magyarországon az online műsorszórásba. Vajon a nagyobb kijelzők és gyorsabb mobilnet indokolja-e az új próbálkozást?
2014. április 17. 10:12
Kipróbáltuk: Lenovo K900

Kipróbáltuk: Lenovo K900

Sokan fűztek nagy reményeket a Lenovo tavaly megjelent, Atom processzoros K900 phabletjéhez, és bár felépítés terén a telefon kétségtelenül a prémium kategóriát gyarapítja, használat közben ez hamar megkérdőjeleződik.
2014. április 08. 09:32